|
Wypadki w Zabrzu |
| Autor |
Wiadomość |
luk
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Centrum
rutki: 1301 Piw: 68
|
Wysłany: Wto 14 Paź, 2008 Wypadki w Zabrzu
|
|
|
Często(niestety) ktoś z forumowiczów jest świadkiem jakies stluczki, albo od kogos coś slyszał.
Aby za każdym razem nie zakładać nowego watku, to taki ogolny.
Oby nie trzeba tutaj za często pisać.
Wczoraj ok 12godz. ul Wolności na wysokości stacji Statoil(zaborze) człowiek zostal potrącony męzczyzna przez tramwaj. tak to wygladało z mojego punktu wiedzenia, widziałem jedynie reanimację i tramwaj, który dalej nie pojechał.
Dzisiaj ok godz. 16,30 wypadek karteki ( na sygnale!) i sam. osobowego. ulica De Gauelle'a
|
_________________ www.gtv.zabrze.pl/index.php?id=2387 |
| Ostatnio zmieniony przez rutek Pon 28 Wrz, 2009, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kox
Obywatel Zabrza

rutki: 1933 Piw: 75
|
|
|
|
 |
Tom
Obywatel Zabrza

rutki: 2705 Piw: 29
|
Wysłany: Wto 14 Paź, 2008
|
|
|
Na ja dziś u kumpla na opisie widziałem "wypadek na Roosevelta" więc według mnie to będzie na skrzyżowaniu z De Gaulle'a , ale nie wiedziałem co za auta
Pewno na stronie KMP będzie jutro albo pojutrze o tym |
|
|
|
 |
Savio
Moderator

rutki: 1459 Piw: 27
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 Re: Wypadki w Zabrzu
|
|
|
| luk napisał/a: |
Wczoraj ok 12godz. ul Wolności na wysokości stacji Statoil(zaborze) człowiek zostal potrącony męzczyzna przez tramwaj. tak to wygladało z mojego punktu wiedzenia, widziałem jedynie reanimację i tramwaj, który dalej nie pojechał. |
To mój bliski.... w grudniu skończyłby 90 lat. Potrącony został na przejściu dla pieszych. |
_________________ Gość - super, że tu jesteś |
|
|
|
 |
luk
Obywatel Zabrza

rutki: 1301 Piw: 68
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008
|
|
|
| Cytat: | | Potrącony został na przejściu dla pieszych. |
Taka informacja została także zawarta w Nowinach |
_________________ www.gtv.zabrze.pl/index.php?id=2387 |
|
|
|
 |
Tom
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
Informacja z TVS, trochę nietypowa...
Chciał popełnić samobójstwo. Dlatego wyszedł na dach by z niego skoczyć. Mieszkańcy ulicy Gdańskiej wczoraj wieczorem przeżyli chwilę grozy. Najpierw usłyszeli krzyk, potem potworny huk. Obraz, który zobaczyli zaskoczył wszystkich.
21-letni zabrzanin rzucił się z dachu jedenastopiętrowca. Spadł wprost na dach zaparkowanego samochodu. Choć trudno w to uwierzyć w chwili przyjazdu na miejsce zdarzenia służb ratunkowych samobójca był przytomny. Z ogólnymi obrażeniami ciała został przewieziony do szpitala. Samochód na który spadł niedoszły samobójca został doszczętnie zniszczony. Sprawą zajęła się policja.
Na stronie jest zdjęcie tego Fiata Uno. |
|
|
|
 |
haszczyc [Usunięty]
rutki: 2705
|
|
|
|
 |
Tom
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
haszczyc, dzięki wszystko dałem po za jednym... |
|
|
|
 |
OCZY
Obywatel Zabrza

rutki: 3425 Piw: 61
|
Wysłany: Pią 17 Paź, 2008 Re: Wypadki w Zabrzu
|
|
|
| Savio napisał/a: | | luk napisał/a: |
Wczoraj ok 12godz. ul Wolności na wysokości stacji Statoil(zaborze) człowiek zostal potrącony męzczyzna przez tramwaj. tak to wygladało z mojego punktu wiedzenia, widziałem jedynie reanimację i tramwaj, który dalej nie pojechał. |
To mój bliski.... w grudniu skończyłby 90 lat. Potrącony został na przejściu dla pieszych. |
Niezmiernie mi przykro |
|
|
|
 |
If
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: os.Janek
rutki: 956 Piw: 17
|
Wysłany: Pią 17 Paź, 2008
|
|
|
| w radiu wczoraj słyszałam ze pijany koleś potrącił 2 dni temu 3 i 9 letnie dzieci na chodniku :/ |
_________________ http://mr-au.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
wolff
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: spoza Zabrza
rutki: 1492 Piw: 133
|
|
|
|
Dziś rano na skrzyżowaniu Al. Korfantego i Gdańskiej stłuczka, auta nie za bardzo zniszczone natomiast kierowcy wymierzyli sobie po ciosie sierpowym, jeden miał rozbity nos a drugi czerwone limo pod okiem
Poważny wypadek widziałem natomiast na granicy Zabrza na skrzyżowaniu Rokitnica/Wieszowa karetka do przewozu chorych (polonez jechał od strony Grzybowic) (nie wiem czy jechała na sygnale) uderzyła w prawy przód i bok Seiciento który jechał od strony T.Gór i skręcał na Rokitnicę, oba samochody mocno zniszczone. Jak przejeżdżałem to podjeżdżała już laweta. Korki jak jasna cholera. |
_________________ Powyższy post to jedynie opinia autora w ciągu ostatnich 6 minut.Po tym terminie autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
dratewka
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Rokitnica
rutki: 3813 Piw: 69
|
|
|
|
| tak, ja do Rokitnicy wracam tamtędy i to dość niebezpieczne miejsce. Dużo tych wypadków ostatnio jakoś... |
_________________ |
|
|
|
 |
haszczyc [Usunięty]
rutki: 3813
|
|
|
|
a ja dzis jadac ulica rymera w strone ulicy wolnosci na wysokosci KRÓLESTWA JECHOWYCH tam na tym zakrecie cos sie wydarzylo mnóstwo Policji ze droga w strone ul wolnosci byla zablokowana przez policje z drugiej strony tez zablokowana zauwazylem ze dochodzeniówka tam byla wie ktos co tam sie wydarzyło ??

|
|
|
|
 |
dratewka
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Rokitnica
rutki: 3813 Piw: 69
|
|
|
|
| uuuuuulalalaalaa, no to będzie prasa lokalna miała materiał do kolejnego wydania |
_________________ |
|
|
|
 |
Kox
Obywatel Zabrza

rutki: 1933 Piw: 75
|
|
|
|
na de Gaullea na wysokości Chatki Pychatyka starły sie Matiz z autobusem Setra na autobusie nie widziałem uszkodzeń (od strony ulicy) Matołek miał mocno pokiereszowany bok.Skutek zakorkowana de Gaullea od skrzyżowania z Wolności ;/ |
_________________ www.motogp.pl | www.wakotrans.pl | www.rossifumi.it | www.fiatpunto.com.pl |
|
|
|
 |
|
|